Wie wij zijn

WIE ZIJN WIJ


Bij Verlan denken we mee met onze klanten. We brengen passie, creativiteit, kwaliteit en uw eigen smaak samen in unieke meubels, prachtige keukens en persoonlijke interieurs.

ONZE FILOSOFIE

Wij zijn meubelmakers die met onze klanten meedenken. En waar passie en creativiteit samenkomen om uiteindelijk tot de beste en fraaiste oplossing te komen. Sommige klanten weten exact wat ze willen, dan is het vaak een kwestie van details bespreken om vervolgens aan de gang te gaan. Mensen zien vaak meubelen die ze mooi vinden, maar die zijn bijvoorbeeld niet in de juiste maat te krijgen of ze willen een andere afwerking of kleur. Dan zijn ze bij ons aan het juiste adres. Ook eigen ontwerpen produceren, behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Het fijne van maatwerk is dat een klant alles helemaal naar wens kan laten maken. Een meubelstuk wordt zo meer dan gewoon een kast, het wordt onderdeel van je persoonlijke interieur, een winkelinrichting geheel in stijl met uw visie. Het grootste voordeel van Verlan is dat we alles op maat leveren, waardoor klanten niet gebonden zijn aan de standaard maten van grote keuken- en meubelzaken. Keukens (ook renovaties van keukens), wandkasten, kledingkasten, winkelinterieurs, tv-kasten, vitrinekasten en kantoorinrichting zijn slechts een kleine greep van het aanbod.

Wij begrijpen wat uw wensen zijn.

ONZE VISIE

Om volledig inzetbaar te zijn voor zowel de zakelijke en de particuliere markt. Van kantoor- en winkelinrichtingen, tot maatwerk keukens, wandkasten en traprenovaties.

Het is ons doel en uitdaging om projecten goed af te ronden en de klant met een goed gevoel achter te laten, niet alleen om het eindproduct maar ook om het contact met ons.

Verlan.nl eiken wijnrek
Verlan.nl eiken tafel met koperen bies
Verlan.nl kast met landelijke deuren